Legfrissebb híreink

Sokan használják, sokan idegenkednek tőle, de mindenképp egy hasznos kiegészítő lehet ha megfelelően használjuk.Néhány tévhitet oszlassunk el, a csőszájfék szerepe a fegyver visszarúgásának csökkentése és a fegyver lövés utáni célon maradása, nem hangtompító és nem lángrejtő.

Hagyományosan mindig az adott  év vége felé   kerül megrendezésre  a Precíziós lő bajnokság  elnevezésű verseny , ahol egy összetett feladatsor várja a versenyzőket , precíziós és taktikai feladatok vegyesen.  A győztes egy évig magánál őrizheti a  vándorkupát és viselheti az adott év Precíziós Lő bajnoka megtisztelő címet.

Számtalan alkalommal merül fel a kérdés, hogy mi a különbség a vadász fegyverek és az épített úgynevezett precíziós fegyverek között. Pár sorban megpróbáltuk a laikus olvasónak is összefoglalni érthető emberi módon a különbségeket.

Örömmel üdvözöllek a Proshooting Kft megújult honlapján. Szeretnénk ezúton is örömmel értesíteni minden korábbi vásárlónkat és partnerünket, hogy megnyitottuk új  Budapesti üzletünket.


Legújabb termékek
 
Stil Crin Tisztító készlet 375
Rendelhető
Cikkszám: SC79-375

1 650 Ft

 
RC40 12/70-4 Mini Mag. (3,1mm) 40g lőszer
Személyes vásárlás
Cikkszám: 727

184 Ft
Csak személyesen vásárolható
 
Hornady DIE SET 2 (300WM, .308)
Rendelhető
Cikkszám: HO546352

16 774 Ft

 
Norica Titan légpuska 4,5mm
Személyes vásárlás
Cikkszám: NO60

34 999 Ft
Csak személyesen vásárolható
 
Sig Sauer pisztolyok P238
Személyes vásárlás
Cikkszám: SIG10

294 190 Ft
Csak személyesen vásárolható
 
Csõkígyó golyós .17HMR , .17-es kalibercsoport
Rendelhető
Cikkszám: BL24010

5 999 Ft
Honlapunk fegyverekről tartalmaz tájékoztatást kizárólag arra jogosultaknak!
Kérjük, hogy csak úgy és akkor lépjen be honlapunkra, amennyiben Ön szakmai célú látogató, viszonteladó, illetőleg fegyverek felhasználásával jogszerűen, hivatásszerűen foglalkozó személy.
Felhívjuk figyelmét, hogy a BELÉPÉS feliratra való kattintással Ön hivatalosan árajánlatot kér társaságunktól.